Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 27 de setembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

AFECTACIÓ DE LA VAGA DEL TRANSPORT DE VIATGERS PER CARRETERA

11 de novembre de 2009


Informem als usuaris del transport públic que uneix Sant Cebrià de Vallalta-Sant Pol de Mar-Calella, que per motius de la vaga de transport de viatgers de carretera convocada per UGT I CCOO pel dia 12 i 13 de novembre, i segons ens informa l’empresa Sagalés, responsable d’oferir el servei, aquest quedarà afectat de la següent forma:

 

Entre les 06:30 hores i les 09:30 hores: 50% del servei.

Entre les 17:00 hores i les 20:00 hores, 50% del servei

La resta del dia no hi haurà servei.

 

 

Així mateix reproduïm el comunicat que fa el Consell Comarcal del Maresme des de la seva pàgina web, per informar de l’afectació de la vaga al transport escolar:

"Els propers dies 12 i 13 de novembre hi haurà vaga en el sector de transport de viatgers per carretera. Davant d'aquesta convocatòria, el Departament de Treball de la Generalitat ha establert, entre d'altres mesures de serveis mínims, que el trasport escolar i el de persones discapacitats s'ha de realitzar al 100%. Per tant, aquests dos serveis s'haurien de prestar amb total normalitat.

El Consell Comarcal del Maresme, com a ens gestor del servei de transport escolar i del servei de transport adaptat vol evitar que es tornin a repetir els incidents que els passats 29 i 30 d'octubre van impedir el normal desenvolupament de les rutes.

Per garantir uns serveis normalitzats, el Consell Comarcal ha pres les mesures necessàries per assegurar la presència dels Mossos d'Esquadra a les cotxeres de les empreses de transport, a les portes dels centres educatius i, fins i tot, perquè acompanyin els autobusos en els itineraris de les rutes. També s'ha sol•licitat la col•laboració de les policies locals.

L'objectiu d'aquestes accions és que el servei de transport escolar i transport adaptat es pugui desenvolupar aquests dies amb el màxim de normalitat possible i que els alumnes usuaris en gaudeixin amb seguretat. "

 

 

D’acord a la informació facilitada pels centres educatius a les famílies, us informem que per aquests dos dies, i en cas que excepcionalment i per motius de seguretat no es realitzés el servei de transport escolar que ofereix el Consell Comarcal del Maresme, el servei de transport escolar complementari que realitza l’ajuntament quedarà afectat i no es realitzarà. Així mateix en cas que no es realitzés el transport escolar, caldrà que les famílies passin a buscar als seus fills/es directament als centres educatius.

 

 

 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219