Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 27 de setembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

LA REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA INICIA A TRAVÉS DEL SERVEI LOCAL D’OCUPACIÓ UN CURS D'ALBETITZACIÓ DIGITAL

13 de novembre de 2009


La Regidoria de Promoció Econòmica inicia a través del Servei Local d’Ocupació un curs d’alfabetització digital que s’impartirà des del 16 de novembre fins el 30 de desembre. Són sessions formatives d’introducció a la informàtica i Internet dirigides a aquelles persones que encara no tenen cap noció d’informàtica, amb la finalitat que aprenguin a fer recerca de feina a través de les noves tecnologies. L'horari serà de 9 a 11 hores tots els dilluns i s’impartiran al Punt Jove.

Aquest projecte d'Alfabetització digital per a la inserció laboral està subvencionat per Diputació de Barcelona i cofinançada amb un 50% pel Consell Comarcal del Maresme. Té com a objectiu possibilitar a aquelles persones que encara no han tingut oportunitat d’aprendre nocions bàsiques d’informàtica, poder accedir a les noves tecnologies de la informació per tal d’utilitzar-les en la seva recerca de feina. Així, se’ls oferirà formació en l’ús de diferents webs de recerca de feina, com la plataforma Xaloc de Diputació de Barcelona, i la web del Servei d'Ocupació de Catalunya. D’aquesta manera es busca que aquestes persones ampliïn les seves eines i canals de recerca de feina per tal que ampliïn alhora les seves possibilitats d’inserció laboral.

 


Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219