Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 12 d'agost

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

APROVACIÓ DE L'EXPEDIENT DE CONTRACTACIÓ DE LA CONCESSIÓ ADMINISTRATIVA DEL CENTRE D'INFORMACIÓ D'HORTSAVINYÀ I L'ALLOTJAMENT RURAL MASIA CAN PICA, SITUATS AL PARC DEL MONTNEGRE I EL CORREDOR

15 de juny de 2010


La Diputació de Barcelona ha aprovat el plec d'explotació i de condicions tècniques administratives i econòmiques particulars per l'adjudicació del contracte de concessió administrativa per a gestionar el centre d'informació d'Hortsavinyà i l'allotjament rural Masia Can Pica, situat al Parc Montnegre i el Corredor.

 

Clicant a l'enllaç sereu conduits a la pàgina de la Diputació de Barcelona on trobareu tota la informació necessària per poder presentar-vos a l'adjudicació.

 

Poden presentar-se ofertes fins el dilluns 28 de juny del present any, a les 14 hores a l'Oficina Administrativa i de Suport Jurídic de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona (carrer Comte Urgell 187, 3ª planta, edifici Rellotge, 08036 de Barcelona).

 

 

Enllaços relacionats

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219