Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 25 de juny

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
sopar groc solidari
sopar groc solidari

Sopar groc solidari de l’Assemblea Nacional Catalana a Sant Cebrià

8 de febrer de 2018


Divendres 2 de març, la Territorial de Sant Cebrià de l’Assemblea Nacional Catalana organitza un sopar groc solidari. Una trobada que té per objecte recollir fons per la caixa de solidaritat amb els presos polítics i continuar fent soroll per fer front al seu injust empresonament.

El restaurant Can Martri, ubicat al carrer del Centre 3 de Sant Cebrià de Vallalta, serà el punt de reunió pe acollir aquest acte, que començarà a les 21 h i que comptarà amb la intervenció del vicepresident de l’Assemblea Nacional Catalana Agustí Alcoberro.  

El preu per persona és de 25€ i la venda de tiquets es realitzarà des de les oficines de Finques Sant Cebrià, a l’Avinguda Maresme, 11, que també ha facilitat el seu telèfon per a consultar dubtes o fer reserves (93.763 06 00).  Paral·lelament s’han posat en marxa els tiquets per a “taula 0”, de manera que tots aquells que vulguin participar però que no puguin assistir a l’acte puguin col·laborar igualment. 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219