Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 25 d'abril

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
La nova recollida selectiva s'explicarà en una reunió el dia 20 d'abril a les 19 h a la Sala Polivalent
La nova recollida selectiva s'explicarà en una reunió el dia 20 d'abril a les 19 h a la Sala Polivalent

Reunió informativa per explicar el nou model de Recollida Selectiva

12 d'abril de 2018


El model de recollida selectiva està a punt de fer un canvi dràstic a Sant Cebrià de Vallalta. Amb aquest motiu, l'Ajuntament ha organitzat una xerrada informativa en la qual es desgranaran totes les particularitats del funcionalment d'aquest nou model. Aquesta sessió informativa tindrà lloc a la Sala Polivalent del municipi el pròxim dia 20 d'abril a les 19 h i està adreçada tant a la gent que viu al municipi com a aquells que hi tenen activitat comercial. L'empresa encarregada de la gestió, RESMAR, i els tècnics de medi ambient de l'ajuntament exposaran el motiu d'aquest canvi, ensenyaran les ubicacions de les noves àrees i aclariran tots els dubtes que puguin sorgir entre el veïns.


El nou model de recollida, que es començarà a posar en marxa a partir del dia 7 de maig, implica un trencament amb el model actual. A partir de la implantació d'aquest nou sistema Sant Cebrià tindrà 38 àrees de reciclatge repartides estratègicament pel municipi i fàcilment localitzables amb 190 nous contenidors, més nets, més fàcils i còmodes d'usar i nous camions més eficients amb control de pesatge monitorat. Una altra de les novetats és que la recollida de restes vegetals es farà porta a porta, mitjançant un nou sistema de bosses vegetals que caldrà recollir prèviament a la deixalleria en el seu horari habitual. Perquè la recollida de les restes vegetals sigui efectiva cal efectuar una trucada prèvia, tal com es fa amb els mobles i voluminosos, i serà requisit imprescindible fer ús de les bosses que subministrarà la deixalleria.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219