Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 23 de maig

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Judit Nedderman va presentar "Nua" a Sant Cebrià, en un concert íntim i amb una presència molt propera al públic
Judit Nedderman va presentar "Nua" a Sant Cebrià, en un concert íntim i amb una presència molt propera al públic

Nedermann presenta “Nua” a Sant Cebrià

5 de juny de 2018


Judit Neddermann va actuar a Sant Cebrià de Vallalta el passat dia 2 de juny, en el marc del Cicle de Concerts Essencials. El concert, que inicialment s’havia previst per a la Sala Polivalent, es va haver de traslladar a les dependències del poliesportiu municipal, ja que les entrades que es venien a través del web d’Essencials s’havien exhaurit dies abans del concert. En aquest sentit, des de l’organització es va pensar oferir un espai més ample per tal de donar cabuda a tots els que volien assistir al concert. 

Neddermann va oferir un espectacle molt íntim que va durar més d’una hora, en el que va presentar “Nua”, el seu segon disc en solitari, a través d’un concert acústic amb el que es va posicionar molt propera al públic de la sala. Un públic que venia, a part de Sant Cebrià, de diferents poblacions del Maresme com Arenys, Sant Pol, Premià o Vilassar i que va es va mostrar molt satisfet amb el concert. 

Des de l’Ajuntament de Sant Cebrià s’agraeix la feina realitzada per l’organització i haver possibilitat aquest de concert a la nostra vila, que gràcies al seu preu popular ha permès acostar la música de Neddermann a un gran nombre de persones. 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219