Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 16 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
ocupació jove
ocupació jove

El Consell Comarcal engega “Fem Ocupació per a Joves”

7 de juny de 2018


Des del Consell Comarcal del Maresme s'ha posat en marxa "Fem Ocupació per a Joves". Gràcies a aquest programa els joves d'entre 18 i 29 anys amb titulació màxima de l'ESO, CFGM o Batxillerat poden trobar experiència laboral mitjançant un contracte de mínim 6 mesos, de formació a mida professionalitzant gratuïta d'entre 90 a 150 hores, així com acompanyament i tutorització per part dels tècnics del Consell Comarcal del Maresme.

Des de la pàgina web del CCM es poden trobar les contínues actualitzacions del programa i les ofertes de feina disponibles. Actualment hi ha 22 ofertes laborals actives per a joves, que poden ser consultades mitjançant aquest enllaç.

Amb l'objectiu d'agilitzar el procés d'atenció als joves, cada setmana s'organitza una sessió informativa en la qual s'explica com funciona el programa, quines són les ofertes vigents i on es valora amb el/la jove en qüestió quines ofertes poden encaixar millor amb el seu perfil i interessos.


Per a més informació podeu contactar via mail amb la Victòria Garcia (victoria.garcia@ccmaresme.cat) i/o a en Xavier Muñoz (xavier.munoz@ccmaresme.cat). També ho podeu fer a través del WhatsApp al 674 011 473.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219