Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 23 de maig

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
	Sant Cebrià es prepara per una revetlla de Sant Joan 2018 carregada d´activitats
Sant Cebrià es prepara per una revetlla de Sant Joan 2018 carregada d´activitats

Vine a celebrar la revetlla de Sant Joan a Sant Cebrià

7 de juny de 2018


S'acosta la nit de Sant Joan i Sant Cebrià es prepara un any més per celebrar la nit més curta de l'any. La revetlla, que s'organitza per part de l'Ajuntament de Sant Cebrià en col·laboració amb el CESC, l'ADF i Protecció Civil, té per objectiu agermanar un any més veïns i veïnes del municipi per celebrar conjuntament aquesta nit d'estiu tan especial. L'inici de la celebració vindrà marcat per l'arribada de La Flama del Canigó, de la que enguany se celebren els deu anys i que vindrà acompanyada del ritme de Perkuvallalta. Tot seguit, es procedirà a la lectura del manifest a la zona esportiva per donar pas a l'inici del sopar, que tindrà lloc a les 21 h al mateix lloc, i que continuarà amb el ball popular al ritme de la música que amenitzarà Urban Events.

S'habilitaran taules al pavelló i els veïns hauran de reservar les seves places posant-se en contacte amb l'Ajuntament al correu scvl.ajuntament@diba.cat o al telèfon 93.763.10.24. Els assistents podran optar per portar el sopar de carmanyola de casa o per comprar el menjar que oferirà el food truck "El Petit Isard".

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219