Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 19 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Demà finalitza el termini de licitació pel Casal de la Gent Gran
Demà finalitza el termini de licitació pel Casal de la Gent Gran

Demà finalitza el termini de licitació del Casal de la Gent Gran de Sant Cebrià de Vallalta

5 de juliol de 2018


Demà, dia 6 de juliol, finalitzarà el termini de licitació pel Casal al servei de les Persones Grans de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, situat a l'Avinguda Maresme núm. 8 del municipi. En el servei d'aquest Casal Municipal de la Gent Gran s'inclouen la prestació del servei de bar per la Gent Gran, el servei de neteja i control d'accessos d'aquest, així com el servei de dinamització i promoció del lleure i la vida activa de la gent gran.

El plec de clàusules es pot consultar des de l'apartat de "Perfil del contractant" del web municipal, a través d'aquest enllaç i des d'on s'accedirà al portal de Contractació Pública de la Generalitat, des d'on es poden consultar tots els documents pel que fa al Casal de la Gent Gran.

La durada del contracte és d'un any i 6 mesos i el pressupost de licitació és de 31.745,00 € amb el 21% d'IVA inclòs (34.500,00 € sense IVA ). El termini de licitació finalitzarà demà a les 23.59 h de la nit.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219