Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 29 d'octubre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Vistamar celebra un any més la seva tradicional festa de germanor el dia 4 d'agost
Vistamar celebra un any més la seva tradicional festa de germanor el dia 4 d'agost

Vistamar celebra un cop més la seva tradicional festa de germanor d’agost

25 de juliol de 2018


Dissabte 4 d'agost Vistamar celebrarà la seva tradicional festa de germanor. Aquesta celebració, amb més de tretze anys d'història, és organitzada cada any per agost i és ja en un clàssic de la urbanització es torna a organitzar de la mà de la Penya Vistamar, una associació que fa més de quinze anys que existeix, amb el suport de l'Ajuntament de sant Cebrià.

Enguany la festa començarà amb un torneig de petanca i incorporarà activitats gratuïtes durant el dia com els inflables, els cars i la festa d'aigua de colors. A més, durant el migdia convidarà a tots els assistents a un aperitiu popular.
A la nit tindrà lloc un sopar de germanor, on en aquesta ocasió cadascú es podrà emportar el seu sopar de casa o tindrà també l'opció d'encarregar un sopar fred, consistent en amanida, assortit d'embotits, pa amb tomàquet, postres i beguda per 7 €, que caldrà reservar prèviament en el número de telèfon 606 00 59 18.

Com és costum, la vetllada estarà plena de ritme i animació de la mà de Lluís Serra, que serà un any més l'encarregat de posar la nota musical de la festa. L'espai lúdic situat al camp de futbol de la urbanització serà un cop més, l'escenari d'aquesta celebració d'agost.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219