Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 25 de novembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Documentació adjunta
Imatges relacionades
La nova temporada de la ràdio arriba carregada de novetats
La nova temporada de la ràdio arriba carregada de novetats

Nova temporada amb canvis a la graella a Ràdio Sant Cebrià

4 d'octubre de 2018


La nova temporada de ràdio a Sant Cebrià arriba amb nous canvis a la graella, a la que s'incorporen nous espais, que se sumen als preexistents, ampliant l'oferta de programació. Nous programes com "L'art de no fer" que, conduït per Matilde Romagosa, tractarà sobre teràpies i relaxació, amb l'objectiu de donar eines a l'oient a alliberar tensions i a transformar les seves emocions. Altres de les novetats que podem escoltar en aquesta nova temporada, que va començar el 17 de setembre, són el programa de coaching "Estrategia y liderazgo" d'Àngel Herráiz, "La tertúlia de la ràdio" de Santigago López o l'espai anomenat "Gent de Sant Cebrià". Nous espais que busquen connectar amb l'audiència i que contribueixen a eixamplar la transformació que la ràdio municipal ha patit durant els últims anys sota la coordinació de Josep Maria Cano. A banda, programes com "L'entrevista Política", "Som Terra", "Via Verda", "Sons a Cau d'Orella", "La Sardana", "En Joc" o "Curts i Llargs" segueixen a la graella.


Com a novetat, aquesta temporada s'emetran tots els programes en directe a través de Facebook Life, de manera que quedaran gravats a la pàgina oficial de Facebook de Ràdio Sant Cebrià i es podran visualitzar en qualsevol moment. Com sempre, a més, tots els programes es poden escoltar en directe a l'enllaç: http://www.xiptv. cat/player/radiosantcebria/index.html i posteriorment al Facebook de Ràdio Sant Cebrià on es pengen tots els continguts.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219