Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 16 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
El dia 11 de novembre tindrà lloc l'Ironkids a Sant Cebrià
El dia 11 de novembre tindrà lloc l'Ironkids a Sant Cebrià

Aquests són els diferents recorreguts que els diferents grups faran a la cursa Ironkids
Aquests són els diferents recorreguts que els diferents grups faran a la cursa Ironkids

L’Ironkids torna a Sant Cebrià

30 d'octubre de 2018


Sant Cebrià de Vallalta tornarà a comptar amb l'Ironkids, una cursa infantil per a infants i adolescents d'entre 3 i 16 anys. Una cita amb l'esport que tindrà lloc diumenge 11 de novembre a partir de les 11 del matí. El carrer Migdia, a la zona esportiva serà el punt de trobada per aquesta cursa on els nens i nenes, agrupats per grups segons l'edat, comptaran amb un horari de sortida i una distància de recorregut en funció del grup al qual pertanyin.

Els participants més grans, des de 1r a 4t d'ESO i els de Cicle superior de 5è i 6è de primària, començaran a les 11 h amb un recorregut de 1000 metres.

Les 11.15 h serà l'hora de sortida dels nens i nenes de 3r i 4t de primària, que correran una distància de 750 metres.

Els de Cicle Inicial, de 1r i 2n de primària, començaran a les 11.30 h i recorreran una distància de mig quilòmetre.

Per acabar, els més petits de la cursa, els nens i nenes d'Infantil, de P3, P4 i P5, començaran a les 11.45 del matí amb una distància de 250 metres per recórrer, que hauran de fer amb els seus pares o acompanyants.

En el mapa que s'adjunta podeu veure quins són els recorreguts exactes que farà cada grup.

Cal recordar que les inscripcions s'hauran de realitzar amb anterioritat (es poden fer des d'aquí: http://ironkids.cat/inscripcions/) i que ningú no es podrà inscriure el mateix dia de la cursa.

Valors com la constància i la recompensa de l'esforç són el lema d'aquest esdeveniment esportiu, que promou la participació i no la competició i que demana que tots aquells que participin ho facin amb l'equipament correcte per a l'activitat, així com seguint les indicacions dels monitors i els responsables de l'activitat.


Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219