Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 16 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Pavelló municipal de Sant Cebrià de Vallalta
Pavelló municipal de Sant Cebrià de Vallalta

Robatori amb força al pavelló municipal

4 de gener de 2019


Durant la nit del dos de gener el pavelló municipal de Sant Cebrià va patir un robatori amb força, on els lladres es van endur gairebé tot el material que el supermercat Dia de Sant Cebrià i el bar Casikeno tenien preparat pel servei de bar del Parc de Nadal, emportant-se menjar, begudes i dues cafeteres professionals. A banda, també van endur-se els altaveus que l'empresa encarregada dels inflables i els jocs infantils tenia preparat per l'amenització musical durant els dies que durés la festa al pavelló.


Per entrar, els lladres varen forçar la porta dels darrere de l'escenari i un cop a dins, van causar altres danys materials com ara, portes i cadenats. Els encarregats del bar i del parc van adonar-se dels fets l'endemà al matí, un cop van arribar, disposats a engegar el servei. Donades les circumstàncies, el bar va haver de romandre tancat durant tot el matí, ja que es va haver de precintar la zona fins a l'arribada de la Policia Científica, que va venir a les 15 h.  Tot i que els panys i altres parts del mobiliari municipal malmeses han estat reparades d’immediat, aquests fets han implicat l'entrebanc i el normal desenvolupament d'aquesta activitat destinada a un públic infantil, a banda de representar greus danys i perjudicis econòmics per a les empreses involucrades en els serveis que s'ofereixen durant els dies que dura el Parc de Nadal.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219