Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 18 d'agost

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Foto de grup amb els assistents al "Open Futfem"
Foto de grup amb els assistents al "Open Futfem"

Sant Cebrià commemora el Dia de la Dona amb dos actes en clau femenina

11 de març de 2019


Amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora, el divendres 8 de març es va dur a termem un “Open Futfem”. Una activitat que va consistir en un entrenament gratuït de futbol femení per part de les exjugadores del Futbol Club Barcelona obert a totes les dones que volguessin participar. Una iniciativa perquè les cebrianenques poguessin gaudir de l’esport, celebrant el seu dia. Tot i que la participació activa no va ser gaire elevada, un total d’unes seixanta persones va acudir per veure aquest entrenament tan especial.

Al final de l’activitat es va obsequiar amb una litografia a Josep Molina, persona que va fer possible que l’entrenador, Joan Carles Hidalgo, facilités aquesta activitat amb les exjugadores del F.C. Barça al nostre poble. Tota una oportunitat per a Sant Cebrià.


Monòleg set d’amor

El mateix Dia de la Dona, després de l’open Futfem i d’un sopar al pavelló, el mateix recinte va acollir una actuació molt “femenina”. Es va tractar de “7 d’amor”, una obra interpretada únicament per l’actriu Eugènia Casanova en la que dona vida a personatges femenins  diferents amb els seus particulars -i divertits- problemes. Una còmica crítica al món masculí que va fer riure i passar una bona estona a tots els assistents. 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219