Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 12 d'agost

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
El Punt Jove i l'Hivernacle es tornen a posar en marxa aquest mes d'abril
El Punt Jove i l'Hivernacle es tornen a posar en marxa aquest mes d'abril

L'Hivernacle i el Punt Jove reprenen la seva activitat habitual aquest abril

5 d'abril de 2019


Els serveis juvenils "Punt Jove" i "Hivernacle, un espai on créixer" es tornen a posar en marxa aquest mes d'abril. Tot i que l'Ajuntament de Sant Cebrià va obrir un procés de licitació per la contractació d'aquests serveis, aquest va quedar desert, cosa que ha implicat que s'hagi de realitzar una contractació menor.


El Punt Jove

El Punt Jove reprendrà la seva activitat habitual el dia 8 d'abril, moment en què tornarà a oferir els seus serveis amb l'horari de sempre: de dilluns a divendres de 17 a 20 h, de setembre  a juny, i de dimarts a dissabte de 18 a 21 h, durant el mes de juliol. El fet que l'activitat del Punt Jove es torni a posar en marxa implicarà que des de la dinamització de l'espai es pugui atendre a totes les peticions dels joves del municipi, oferint resposta i acompanyament a les seves demandes.

Recordem que l'adreça del Punt Jove és el C/ Miquel Martí i Pol, 2 i el telèfon és el 937 630 822. Es podrà contactar mitjançant correu electrònic a través de scvl.pjovescv@diba.cat i per accedir a informació sobre la seva activitat es podrà visitar el seu bloc i xarxes socials Facebook, Instagram i Twitter.


L'Hivernacle

Pel que fa al servei de l'Hivernacle, el pròxim dia 12 d'abril a les 18.30 h es durà a terme una sessió informativa per a les famílies, en la qual s'explicarà la nova posada en marxa del servei, que engegarà definitivament el dia 23 d'abril d'enguany. L'horari serà de dilluns a divendres de 16,30 a 19,30 h.

Tothom que desitgi tornar-se a inscriure a l'Hivernacle ho podrà fer a partir del mateix dia de la reunió. En aquest sentit, des del dia 12 d'abril es començarà a emplenar tota la llista de places disponibles per al servei, que cal recordar que són limitades. L'accés al servei dependrà dels barems dissenyats pels professionals del servei i per l'ordre d'inscripció.


Per a qualsevol altra consulta relativa a la vida dels i de les adolescents i joves, us podeu posar en contacte amb l'Àrea de Joventut, bé trucant a l'Ajuntament o enviant un correu electrònic a l'adreça castelova@diba.cat.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219