Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 24 de setembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
El Mil.lenari
El Mil.lenari

El Mil.lenari

20 de novembre de 2019


Avui 20 de novembre del 2019 és la data clau que ha promogut la celebració del Mil·lenari a Sant Cebrià de Vallalta (20 de novembre del 1019). En el llibre que ha preparat i publicat el CESC (Centre d'estudis de Sant Cebrià) s'expliquen documentadament els fets del perquè aquesta data és tan important per la nostra història. Des de l'Ajuntament i conjuntament amb entitats del poble es va voler celebrar d'una manera formal i festiva. El cap de setmana passat el poble es va omplir de petits moments que hem volgut plasmar en aquest petit recull fotogràfic. Agraïm una vegada més la gran tasca realitzada per la brigada, policia local i protecció civil, sense tots ells no hauria sigut possible l'èxit de la Fira. I agraïm també al gran historiador i escriptor Agustí Alcoberro i Pericay, a tot el poble, a les entitats i al nostre poble agermanat, Sant Cebrià de Rosselló, per les ganes i implicació de fer poble i fer història. Moltes gràcies.

Us deixem també l'enllaç del vídeo que recull l'acte del dissabte a l'església parroquial on es va presentar el llibre del Mil·lenari i la cançó popular:

https://youtu.be/rWUnQw_cASM

#millernarisantcebriàdevallalta #santcebriàdevallalta #fempoble

Enllaços relacionats

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219