Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 24 de setembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Càmeres
Càmeres

La Policia Local informa

5 de desembre de 2019


L'Ajuntament de Sant Cebrià invertirà 106.000 € en càmeres de vigilància que es col·locaran en punts estratègics del municipi, de forma que es pugui crear un espai on els accessos de Sant Cebrià estiguin ininterrompudament supervisats.

Aquestes càmeres disposaran de lectors de plaques de matrícula, que funcionaran de forma automàtica. Aquest fet permetrà crear llistes de matrícules d'interès policial i el sistema generarà avisos en temps real. Per altra banda, aquest sistema pot detectar patrons de moviments sospitosos, dels quals genera avisos a la policia i permet fer recerques de matrícules per poder efectuar tasques posteriors d'investigació. Paral·lelament a les càmeres lectores de matrícules hi aniran col·locades càmeres de gravació de l'entorn.

La licitació per dur a terme la millora i la instal·lació dels nous punts del sistema de vídeo vigilància es durà a terme durant el primer trimestre de l'any. Les càmeres s'instal·laran durant el 1r trimestre del 2020.

Pel que fa a seguretat no només s'invertirà en càmeres sinó que des de l'àrea de governació s'ha optat per renovar el vehicle policial de municipi, a primers d'any la policia local de Sant Cebrià comptarà amb un nou vehicle. El vehicle actual, donades les seves característiques 4x4 passarà a "segona activitat", per tal de reduir-ne el desgast, però que permetrà disposar del vehicle en situacions d'emergència on calgui un vehicle més especialitzat. El vehicle antic també estarà a la nostra disposició.

També s'incrementarà la plantilla d'agents del municipi amb la creació d'una nova plaça, així doncs Sant Cebrià de Vallalta comptarà amb 7 efectius policials. Aquest augment es planteja des del punt de vista de poder organitzar una sèrie de reforços en horaris en què només es disposa d'un agent, i d'aquesta manera poder realitzar serveis en binomi que permetin assumir certs serveis policials amb seguretat. Això permetrà seguir duent a terme els controls d'accessos a les urbanitzacions iniciats el darrer trimestre d'aquest any i seguir incidint en la prevenció i seguretat de les persones. 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219