Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 24 de setembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Programa Treball i Formació

17 de desembre de 2019


Des del Departament de Promoció Econòmica, com cada any, participa en el Programa Treball i Formació, el qual es gestiona a través del CCM, per a la selecció a 2 persones, per dur a terme el “Projecte de remodelació i sanejament de les instal•lacions i espais municipals de serveis públics”.

El programa Treball i Formació té com a objectiu afavorir la contractació de persones en situació d’atur, a través del suport a entitats perquè duguin a terme accions d’experiència laboral, de formació, de coordinació i de suport tècnic.

Aquest Programa doncs es concreta en accions ocupacionals destinades a dur a terme projectes de millora de l'ocupabilitat de les persones treballadores, especialment les que tenen més dificultats d'accés al mercat laboral, per mitjà d'accions d'experiència laboral i de formació; i, si s'escau, accions de coordinació i suport.

- PANP: persones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni ajuts, preferentment més grans de 45 anys. Inclou dos tipus d’accions en funció de la durada de les contractacions, 6 mesos.

- PRGC: persones destinatàries de la renda garantida de ciutadania. Inclou dos tipus d’accions en funció de la durada de les contractacions, 6 mesos.

Enguany s’ha sol•licitat els diferents perfils:

 

Peó de CONSTRUCCIÓ: el programa està destinat a persones aturades, majors de 45 anys, que ja no tenen dret a cobrar cap prestació o subsidi. S’ha contractat 1 persona per a realitzar les tasques en el sector de la construcció per a treballar en les diferents obres municipals que l’Ajuntament està duent a terme diferents serveis i espai municipals per a un període de 6 mesos.

Inici del contracte: 20/12/2019 i finalitzaran el 19/06/2020

En el procés de selecció es van atendre 2 candidats/tes, tots ells derivats del SOC.

El programa inclou un mòdul formatiu. A part, els seleccionats han de realitzar una formació en Prevenció de Riscos Laborals que imparteix el CCM.

 

Peó de PINTOR: el programa està destinat a persones beneficiàries de la Renda Garantida. Pintors (1) a treballar a les obres municipals gestionades des de la Brigada municipal. El període de contractació és de 6 mesos.

Inici del contracte: 20/12/2019. i finalitzaran el 19/06/2020

En el procés de selecció es van atendre 7 candidats/tes, tots ells derivats del SOC.

El programa inclou mòduls formatius i en Prevenció de Riscos Laborals que imparteix el CCM.

 

Tots aquests programes han estat subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya del Departament d’Empresa i Ocupació, el Fons Social Europeu, el Ministeri de Treball i Immigració, a través del CCM i el propi Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta.

 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219