Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 26 de setembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Famílies no us perdeu le Parc de Nadal, ple de diversió per petits i grans!
Famílies no us perdeu le Parc de Nadal, ple de diversió per petits i grans!

Famílies no us podeu perdre el Parc de Nadal, ple d´emocions per a petits i grans!

17 de desembre de 2019


Els pròxims 2, 3 i 4 de gener el Parc de Nadal tornarà a emplenar el pavelló poliesportiu municipal amb els somriures i la diversió de petits i grans, amb l'objectiu de fer un punt de trobada per a les famílies i un espai de lleure i diversió durant les vacances escolars de nens i nenes del poble, així com nois i noies.

La novetat enguany serà l'activitat de segways, i el light battle, que estarà ubicat a l'escenari, on els participants hauran de demostrar la seva habilitat i rapidesa per guanys als seus rivals.

Igual que en edicions anteriors, l'accés al parc tindrà un preu de 3€, per entrada al matí o a la tarda, i de 5€ per l'entrada de tot el dia. Els horaris es mantenen, de 10h30 a 13h30 i de 17h a 20h.

Per a qualsevol informació addicional o suggeriment durant el desenvolupament del parc, us podeu posar en contacte amb l'Àrea de Joventut, bé trucant a l'ajuntament o enviant un correu electrònic a castelova@diba.cat.


Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219