Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 2 de desembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Actualització de les afectacions del “temporal Glòria” a Sant Cebrià de Vallalta / 14.00h

21 de gener de 2020


L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, davant l’estat excepcional ocasionat pel “temporal Glòria”, informa que molts sectors del municipi han patit greus afectacions. En les darreres 24h. han caigut més de 180 litres per metre quadrat i el Meteomar ha comunicat que l’alerta per pluja està activa fins demà dia 23 de gener al matí amb avís d’una nova línia de tempesta entre les 21h d’avui dimecres fins les 6h de dijous.

Els serveis municipals, policia local i protecció civil estan treballant per minimitzar els danys ocasionats, però es recomana a tota la ciutadania màxima precaució al sortir a la via pública.

L’Ajuntament ha habilitat dues línies telefòniques per tal que els veïns i veïnes de Sant Cebrià de Vallalta puguin posar-se en contacte tant per demanar informació com per alertar d’alguna incidència:

Policia Local: 666521261

Ajuntament: 937631024

Les afectacions actuals al municipi són:

•    Carretera d'accés a can Palau OBERT. Es permetrà l'accés mentre les condicions ho permetin. Màxima precaució.

•    Camí connexió Can Palau i Castellar d'Índies TANCAT per despreniment del camí.

•    Camí d'accés a can Xuxa (alçada de Ca la Goita) TANCAT per desbordament de la riera.

•    Carreteres BV-5128 direcció Sant Iscle TANCADA per perill de despreniment.

•    Camí del golf a l'alçada de Can Recasens, TANCAT.

•    Camí Vistamar a Canet TANCAT per riera desbordada.

AFECTACIONS A L’AIGUA POTABLE

D’altra banda, segons ha informat Abastament d’Aigües del Tordera, la potabilitzadora d’aigua de l’Alt Maresme es troba aïllada. Els dipòsits de l’ETAP i els pous del municipi han quedat contaminats d’aigua del riu (fang i sorra) i només es pot utilitzar amb garanties l’aigua emmagatzemada als dipòsits municipals. Les previsions apunten que l’aigua potabilitzada es pot acabar al voltant de mitjanit. Davant d’aquesta situació extraordinària es demana col·laboració ciutadana amb el consum mínim d’aigua. L'aigua que arriba a les llars és potable i apte pel consum habitual.

Totes aquelles persones que necessiteu un Justificant oficial, el podeu passar per l’Ajuntament en horari d’atenció al públic.

Recomanem la màxima prudència i sortir al carrer només per motius imprescindibles.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219