Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 24 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
salt sallent adf
salt sallent adf

L’ADF organitza una passejada al Salt del Sallent

20 de febrer de 2020


L’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) ha organitzat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, una passejada fins al Salt de Sallent. L’excursió serà el proper diumenge 15 de març i l’hora de sortida és prevista a les 8.45h a la carretera d’accés a Can Palau, davant de can Vallfogona. Allà totes les persones que participin de l’activitat podran deixar el seu vehicle estacionat i començar la ruta a peu.

La distància és d’uns 7 quilòmetres i el nivell de dificultat és mitjana/alta. Sobretot la part final del trajecte que presenta un fort desnivell a l’arribar al Salt del Sallent. El recorregut de la passejada passa per can Vallfogona, Roca Ginestera, Salt del Sallent, Bagueny de can Torrent i la tornada serà pels Crous fins a can Rosa.

L’ADF informa i aconsella a les persones participants que portin aigua o beguda isotònica. L’esmorzar anirà a càrrec dels organitzadors.

Les inscripcions es poden fer presencialment a l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta en horari d’atenció al públic, o a st.cebria@diba.cat indicant en l’assumpte “inscripció passejada ADF” i indicant el nom de les persones assistents. La data límit per fer les inscripcions és el 9 de març.


Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219