Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 24 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Tall de subministraments elèctrics il·legals

27 de febrer de 2020


Aquest dijous al matí la companyia Endesa–Cobra ha portat a terme diferents talls de llum a la urbanització de Can Domènech. Aquests talls són de connexions il·lícites a la xarxa elèctrica, dels quals la empreses afectades iniciaran les denuncies pertinents. Durant tot el matí la Policia Local ha estat present a la zona d’actuació per garantir la seguretat dels operaris.

Els talls s’han realitzat a la zona de Sant Cebrià de Vallalta i Tordera. En total s’han realitzat 5 talls, tres dels quals pertanyen al terme municipal de Sant Cebrià de Vallalta.

Amb aquestes desconnexions la companyia Endesa creu que es solucionaran els problemes de manca de potència denunciats per alguns veïns. Cal tenir en compte que des de fa mesos des de l’Àrea de Seguretat Local de l'Ajuntament vallaltenc s’ha estat treballant per intentar solucionar el problema de manca de potència.


Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219