Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 24 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
dia dona
dia dona

Commemoració del Dia de la Dona

2 de març de 2020


L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha organitzat una sèrie d’activitats per commemorar el proper 8 de març el Dia de la Dona. Començaran a les 12h a l’avinguda Maresme amb la inauguració del banc monumental de la dona. Seguidament es farà lectura del manifest d’enguany i es projectarà el curtmetratge “El orden de las coses”. Finalment es farà entrega d’un obsequi i l’activitat “La Dona en QR”.

El Dia Internacional de la Dona és un bon moment per reflexionar sobre els avanços aconseguits, demanar més canvis i celebrar la valentia i la determinació de les dones del carrer que han jugat un paper clau en la història dels seus països i comunitats.

Aquesta data té el seu origen el dia 25 de Març, quan es commemora l’incendi de la fàbrica de camises Triangle Shirtwaist de NY en la que van morir 123 dones i 23 homes, que va obligar a importants canvis legislatius en les normes de seguretat i salut laboral i industrial. L’incendi ha marcat la celebració del Dia Internacional de la Dona Treballadora, després conegut com el Dia Internacional de la Dona que se celebra el 8 de març.

Fem que 2020 sigui un any decisiu per a les dones i les nenes a tot el món.


Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219