Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 24 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

BAN Municipal pel coronavirus Covid-19

12 de març de 2020


B A N

El sotasignant Alcalde de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, pel present BAN fa publiques les mesures de prevenció adoptades per l’Ajuntament en data dijous 12 de març de 2020 en relació al Coronavirus:

1.-TANCAMENT I LIMITACIÓ D’AFORAMENT A LES INSTAL.LACIONS MUNICIPALS

Es tanquen fins a noves instruccions els equipaments del municipi següents:

-Casal de la Gent Gran

-Punt jove

-Instal·lacions esportives (Pavelló, Sala Polivalent, Camp de Futbol)

-Centres escolars, amb efectivitat a partir de demà, 13 de març de 2020

Limitació estricte de l’aforament de les sales de l’edifici de la casa de la vila, en especial, de la Sala de Plens en els supòsits de celebració de matrimonis civils.

I en conseqüència SE SUSPENEN totes les activitats que es realitzin en aquests centres, sigui dutes a terme pel propi ajuntament, per les entitats (com esplais) o particulars.

2.-ACTIVITATS, SERVEIS, ENTITATS DEL MUNICIPI

-CENTRES ESCOLARS DEL MUNICIPI: De conformitat amb les directrius dels Governs de la Generalitat i de l’Estat, amb efectivitat de DEMÀ, dia 13 DE MARÇ de 2020 ES TANCARAN ELS CENTRES ESCOLARS DEL MUNICIPI

-Activitats esportives: Pel que fa a les activitats esportives al municipi l’Ajuntament seguirà estrictament el que s’estableixi per part de la Generalitat de Catalunya, i en tot cas a partir d’aquest moment SE SUSPENEN (fins a noves instruccions) TOTES les que es realitzin en els equipament dels quals es dicta el tancament en el punt anterior.

-Se SUSPENEN també totes les activitats de la gent gran (atès que és un dels col·lectius més vulnerables)

-Se SUSPENEN TOTES les activitats que es realitzin en els espais municipals (hivernacle, esplai maduixa.....)

-Així mateix SE SUSPENEN TOTES les activitats organitzades per l’Ajuntament en què hi participi un nombre considerable de persones, com la passejada per aquest cap de setmana i d’altres fins a noves directrius.

Plens municipals

Les sessions del ple municipal, fins que canviï la situació, es duran a terme sense presència de públic, sens perjudici que es faci difusió per mitjans audiovisuals

3-MESURES PREVENTIVES ÀMBIT MUNICIPAL

Es recorda a tothom la necessitat de dur a terme les mesures preventives que s’han dictaminar per la Secretària de Salut Pública, de la Generalitat de Catalunya, en el següent sentit:

• Rentar-se les mans freqüentment (amb aigua i sabó o solucions alcohòliques), especialment després del contacte directe amb persones malaltes o el seu entorn

• Evitar el contacte proper (almenys a una distància de dos metres) amb persones que pateixin infeccions respiratòries agudes i presentin tos, esternuts o expectoracions, i no hi compartiu les pertinences personals.

• Tapeu-vos la boca i el nas amb mocadors d’un sol ús o amb la cara interna del conze en el moment de tossir o esternudar i renteu-vos les mans de seguida.

• Eviteu compartir menjar i estris (coberts, gots, tovallons, mocadors, etc...) i altres objectes sense netejar-los degudament.

D’altra banda l’Ajuntament facilitarà en els edificis municipals productes desinfectants per poder netejar les superfícies on hi ha usuaris, així com tovallons i mocadors d’un sol ús

Es prohibeix al personal municipal l’assistència a cursos, jornades o d’altres activitats formatives fora del municipi.

-Així mateix i per tal d’evitar contagis posteriors en l’entorn laboral, es recomana que tothom sigui molt estrictes en l’adopció de mesures de protecció en l’àmbit privat.

4.-REGISTRE DE CIUTADANS I USUARIS DELS SERVEIS MUNICIPALS

Es registrarà totes les visites externes dels ciutadans que acudeixin als serveis municipals., en especial a les oficines d’atenció pública, a l’objecte de poder determinar l’origen de la infecció, en cas que se’n produís alguna.

5.-RECOMANACIONS

Es recomana a la població que s’evitin al màxim les activitats i concentracions en què es prevegi participació de nombroses persones, així d’altres mesures que comportin risc de contagi.

6.-ACTUALITZACIÓ DE LES MESURES ACTUALS

L’Ajuntament actualitzarà les mesures dictaminades en funció de les instruccions donades per la Generalitat de Catalunya i de l’Estat espanyol, a mesura que la situació variï.

Sant Cebrià de Vallalta, a data de la signatura electrònica

Albert Pla i Besolí

L’Alcalde

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219