Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 22 de setembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

La recollida de voluminosos i restes vegetals s’ajorna durant l’estat d’alarma

20 de març de 2020


Per tal de preservar la salut dels treballadors que realitzen el servei de la recollida de residus i d’acord amb la situació d’emergència sanitària actual, l’ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta informa que no es procedirà a recollir els voluminosos ni les bosses de restes vegetals fins a nou avís.

És per aquest motiu que demanem a la població que no dipositi aquests residus a cap àrea de reciclatge ni a la via pública per tal que els treballadors destinats a la recollida de residus municipals puguin realitzar el serveis de primera necessitat, com és la recollida dels residus domèstics.

També volem informar que es procedirà a la neteja i a la desinfecció dels contenidors per tal de millorar els condicions de salubritat de les àrees de reciclatge.

Un cop passat el confinament, es recuperarà els serveis aturats i s’invertiran les hores necessàries perquè aquest servei es posi al dia i pugui tornar a la normalitat. Ara, però, sabent les dificultat amb les que ens trobem, demanem la màxima responsabilitat possible per part de tothom.


Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219