Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 22 de setembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Es fa l’entrega de les targetes moneder a les persones beneficiàries de beques menjador

24 de març de 2020


L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha entregat més del 50% de les targetes moneder a aquelles persones beneficiàries de beques menjador. Des de la regidoria de Serveis Socials del consistori cebrianenc s’ha citat a totes aquelles famílies beneficiaries de la targeta perquè la passin a buscar pel consistori en uns horaris establerts segons cita prèvia i s’ha fet de forma espaiada en el temps. En els propers dies es lliuraran les restants.

La Generalitat anirà recarregant amb l’import de la prestació diària pel total de dies que duri el tancament escolar. Inicialment, la tarja de prepagament s’activa l’endemà de la recepció amb un import de 40 euros corresponents a 10 dies (4 euros/dia).

Amb aquesta fórmula, el Departament d’Educació i Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya vol assegurar als infants que més necessitats tenen ell fet de poder continuar disposant de l’ajut del menjador, malgrat que les escoles estan tancades.


Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219