Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 24 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Sant Cebrià de Vallalta celebrarà el primer ple telemàtic de la seva història

21 de maig de 2020


L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta reprendrà el proper 28 de maig l’activitat plenària. I ho farà, per primera vegada a la seva història, via telemàtica amb la sessió ordinària del mes de maig. Els 11 regidors i regidores no caldrà que vagin com fins ara a la sala de plens municipals i es connectaran a una aplicació d’internet per poder participar al ple de forma virtual. Aquesta decisió s’ha pres degut a l’estat d’alarma dictat a conseqüència de la COVID-19.

El darrer ple ordinari es va celebrar el passat 30 de gener. Ara, tot i la crisi del coronavirus i l’estat d’excepcionalitat que s’està vivint, l’equip de govern ha recorregut a les noves tecnologies per celebrar la sessió plenària del mes de maig i permetre que els 11 representants municipals puguin participar-hi i seguir complint amb el confinament tal i com recomanen les autoritats.

La voluntat és que els regidors, la secretària-interventora de l’Ajuntament de Sant Cebrià, puguin connectar-se a distància i garantir el normal funcionament de la sessió. L’experiència de les reunions de govern durant aquestes setmanes, que també s’han fet telemàticament, ha estat positiva i per això s’ha decidit traslladar-la al ple.

La ciutadania podrà participar en el torn de precs i preguntes enviant la seva pregunta al mail st.cebria@diba.cat abans de les 12h del dimecres 27 de maig.

El ple començarà a les 19h del proper dijous dia 28 de maig i es podrà seguir en directe a través del canal Youtube de Ràdio Sant Cebrià de Vallalta: https://www.youtube.com/playlist?list=UUz-wljJZCGU8Ldelzqw9hHA


Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219