Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 24 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Documentació adjunta
Imatges relacionades
pla de xoc covid-19
pla de xoc covid-19

Sant Cebrià de Vallalta presenta un Pla de Xoc amb 100 mesures per pal·liar els efectes de la crisi provocada per la COVID-19

22 de maig de 2020


L’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha aprovat el Pla de Xoc COVID-19. El document presenta les primeres 100 mesures que s’han portat a terme per pal·liar els efectes de la crisi provocada per la COVID-19 a la ciutadania i a l’economia municipal. Aquestes mesures i accions volen donar resposta als diferents àmbits que estan afectant a la població amb la voluntat d’ajudar i estar al costat de les cebrianenques i cebrianencs en aquest moment crític.

Aquest primer paquet de mesures d’efecte immediat pretén reduir al màxim la propagació del virus i minimitzar la càrrega de la despesa social i fiscal de les persones, comerços i empreses del municipi.

La implantació d’aquestes mesures es farà amb recursos propis. I és que des del govern municipal s’ha dissenyat una redistribució de les partides econòmiques pressupostades abans de l’arribada del coronavirus, per adequar-les i fer front a la situació actual. L’impacte econòmic degut a la COVID-19 a les arques municipals fins a data de la publicació d’aquest Pla de Xoc ha estat de 139.331,87 euros.

Segons explica l’alcalde, Albert Pla, “Volem que l’Ajuntament de Sant Cebrià sigui un dels motors en la recuperació social i econòmica del municipi. És una situació inèdita fins ara, que fa que visquem una situació excepcional. Per això hem elaborat aquest document amb 100 mesures per fer front a la crisi provocada per la Covid-19”.


Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219