Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 22 de setembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
desbrossament_22062020
desbrossament_22062020

Iniciem les tasques de desbrossament i franges perimetrals al municipi

22 de juny de 2020


L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha iniciat les tasques de desbrossament de les zones verdes a la urbanització de Vistamar. Aquestes van començar la segona quinzena de juny i properament es replicaran a les urbanitzacions de Can Palau i Castellar d’Índies. En aquest mateix sentit, a partir del 22 de juny es començarà el desbrossament dels accessos a les urbanitzacions, que inclou: accés a Castellar d’Índies, a can Palau, al camí de can Puig, des de can Ferran fins al Carrer Montseny i des de Castellar d’Índies a Can Domènech.

El consistori, a través de la regidoria de Medi Ambient, també ha començat a realitzar la neteja de les franges perimetrals dels nuclis disseminats del municipi: Can Palau, Vistamar, Castellar d’Índies i Can Xuxa. Aquestes franges responen a l’objectiu de tenir una zona que envolta els nuclis urbans lliure de vegetació seca que pugui servir de combustible en cas d’incendi forestal. Un espai que dificulti que un incendi pugui arribar a les primeres cases de la urbanització. Els propietaris d’edificacions fora del nucli, com poden ser masies, també han de mantenir aquest tipus de franges al voltant de la mateixa.

En breu també es desbrossarà el canyer que passa per la riera Vallalta al seu pas pel nucli urbà del poble per tal de seguir amb les tasques de manteniment.


Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219