Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 20 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
conveni avah_03092020
conveni avah_03092020

L’Ajuntament signa un conveni de col·laboració amb l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital

3 de setembre de 2020


L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta i l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital han signat un conveni de col·laboració. Aquest té la finalitat de donar suport econòmic per al Programa de Suport Immediat (SSID) que porta a terme l’entitat i té com a objectiu la realització d’activitats relacionades amb la salut i el benestar social. El conveni l’han signat l’alcalde de Sant Cebrià de Vallalta, Albert Pla, i el president de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital, Josep Puig.

Què és l’AVAH?

L’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital és una entitat sense ànim de lucre, vinculada a l’Hospital Sant Jaume de Calella, que ofereix el seu suport a persones que pateixen un problema de salut o es troben en situació de vulnerabilitat social a través de programes i projectes desenvolupats per un equip de voluntaris i professionals.

L’AVAH es proposa donar resposta a les necessitats socials vinculades a la salut més immediates del nostre entorn (l’Alt Maresme) per tal de contribuir a un desenvolupament cívic i solidari.

Entre els anys 2012 i 2019 l’Associació ha atès un total de 2261 persones, 45 de les quals de Sant Cebrià de Vallalta.


Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219