Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 22 de setembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

BASES DE PARTICIPACIÓ DEL CONSURS CULINARI DE PASTISSOS I POSTRES DE MADUIXOT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA

30 de març de 2009


1. QUI POT PARTICIPAR-HI: Obert a tots els cebrianencs i cebrianenques que a títol personal ens vulguin sorprendre amb el seu art culinari. No hi ha limitació d’edat.

2. CATEGORIES I NOMBRE D’INSTÀNCIES PER PERSONA: Només es podrà presentar una sol•licitud de participació al concurs per persona i per una de les dues categories:
    - Millor pastís
    - Millor postre

La maduixa de Sant Cebrià  ha d’ésser un dels elements principals i protagonistes del producte presentat.
Només cal que us apropeu als establiments de fruites i verdures, d’alimentació i al mercat setmanal del municipi per localitzar-les!

3. PRESENTACIÓ DE SOL•LICITUDS i COMUNICACIONS DE PARTICIPACIÓ A LA REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA: Fins el dimarts 28 d’abril de 2009 a les oficines municipals o via correu electrònic a l’adreça besor@diba.cat.
Caldrà facilitar nom i cognoms, l’adreça i el telèfon de contacte de la persona participant. Posteriorment s’assignarà un número de participació al concurs segons la categoria

4. JURAT: Estarà format per un jurat de 3 persones que tenen relació directa amb Sant Cebrià de Vallalta i que es dediquen al món de l’hostaleria i pastisseria i que valoraran tant la presència com el gust dels productes presentats.

5. CALENDARI
- Termini d’admissió: Finalitza el dimarts 28 d’abril de 2009 a les 14 h.
- Exposició:  A partir de les 18.00h
- Veredicte i lliurament de premis: a les 18.30 h. És estrictament necessari que els participants estiguin en l’acte de lliurament de premis
- Una vegada lliurats els premis, els pastissos i postres presentats al concurs es degustaran i compartiran amb la gent present a la pròpia Fira


6. PREMIS: Els dos premis atorgats (Premi millor pastís i Premi millor postre) consistiran en un lot de productes on la maduixa serà la protagonista.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219