Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 30 de maig

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
logo Xanascat
logo Xanascat

PROPOSTES DE COLÒNIES PER SETMANA SANTA I ESTIU

28 de febrer de 2012


COLÒNIES SETMANA SANTA

La Xanascat, un any més, organitza les colònies de Pasqua per a què els nois i les noies de 8 a 16 anys, gaudeixin de 5 dies de vacances aprenent, i a l'hora passant-s'ho bé.

Enguany les dates de realizació de les colònies són de l'1 al 5 d'abril, als albergs de Planoles, Tremp, Espluga de Francolí i Cabrera de Mar.

Per a més informació o realitzar la reserva, cliqueu aquí.

 

COLÒNIES ESTIU - PREINSCRIPCIÓ

L'Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família obrirà demà a les 12 hores del migdia el període de preinscripcions del programa “L'estiu és teu!” a través del web www.xanascat.cat i del telèfon d'atenció ciutadana 012.

El programa, que enguany arriba a la seva divuitena edició, ofereix estades de fins a dues setmanes a infants i joves de 5 a 17 anys a la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (Xanascat). Les modalitats que es poden escollir per a aquestes estades són: idiomes, música, esportives (futbol, bàsquet, handbol o corfbol), multiesportives, combinat d'idiomes i multiesportives, enginy, circ, teatre, veu, cinema i creatives.

El període de preinscripció és del 28 de febrer, a les 12.00 hores, fins a la mateixa hora del dia 20 de març.

Per a més informació sobre el programa i el procés de preinscripció cliqueu aquí.

 

 

 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219