Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 31 de maig

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Documentació adjunta
Imatges relacionades
DNI-e
DNI-e

JA ÉS POSSIBLE OBTENIR EL DNI-E A SANT CEBRIÀ DE VALLALTA (DIES 22 I 24 DE MAIG)

29 de febrer de 2012


L’ Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha estat autoritzat per la Jefatura Superior de Policia de Catalunya per poder tramitar el Document Nacional d’Identitat a Sant Cebrià de Vallalta.

 

Durant el mes de maig d’aquest any, tothom que ho desitgi, i compleixi els requisits establerts, podrà tramitar el DNI electrònic a Sant Cebrià de Vallalta. Serà l’administració de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta l’encarregada de donar aquest servei a la ciutadania i ho farà a l’espai habilitat per a aquest efecte a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

 

Per poder dur a terme el tràmit, cal posar-se en contacte amb les oficines de l’Ajuntament de Sant Cebrià i apuntar-se per sol•licitar dia i hora. El telèfon és el 937 631 024 i l’horari és de 9.00 a 14.00 hores. Per tal de rebre la informació personalment, les persones interessades poden dirigir-se a les oficines de l’Ajuntament de Sant Cebrià.

La tramitació dels DNI la portarà a terme una unitat mòbil del Document Nacional d’Identitat, que es desplaçarà a Sant Cebrià de Vallalta el dia estipulat per la Jefatura Superior de Policia de Catalunya, el qual serà comunicat als interessats des de les oficines de l’Ajuntament.

 

La documentació necessària per fer el tràmit es pot consultar a la web de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta o trucant al telèfon d’informació 937 631 024 o personalment a les oficines de l’Ajuntament.

 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219