Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 10 d'agost

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
logo punt jove
logo punt jove

MODIFICACIÓ DE L'EDAT MÍNIMA D'ACCÉS AL PUNT JOVE

9 de març de 2012


A partir del proper 1 d’abril el Punt Jove canviarà la seva normativa referent a l’edat mínima d’accés a aquesta instal•lació juvenil en el seu horari de tarda.

Actualment des de l’equip de govern estem treballant per optimitzar al màxim les instal•lacions municipals i adequar aquestes als diferents sectors de la població.

Des del Punt Jove s’ha rebut de manera continuada els suggeriments fets pels joves d’edat més avançada on reclamen un espai propi per a ells argumentant la manca d’espais per a joves al nostre poble.

És per això que us informem que a partir del proper mes d’abril l’edat mínima per accedir al Punt Jove serà la de 12 anys, sent aquestes persones obligatòriament alumnes de l’ESO. Els menors de 12 anys només podran accedir al Punt Jove per gaudir de la sala d’estudi i de lectura. Aquests infants no podran rebre els serveis lúdics que aquest espai municipal ofereix.

En aquest sentit us informem que el Pavelló poliesportiu municipal està obert de dilluns a divendres en horari de tarda on els/les vostres fills/es podran practicar les diferents activitats esportives que allà s’organitzen, formalitzant prèviament la inscripció que l’entitat requereixi.

Si teniu qualsevol dubte o ens voleu fer alguna proposta al respecte, podeu trucar al telèfon 937 630 822 de dilluns a divendres en horari de 17 a 20h, o bé enviar-nos un correu electrònic a pjovescv@diba.cat.

 

 

 

 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219