Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 3 de juliol

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

MARXEM A CAPOLONA!

2 d'abril de 2009


Tot preparant un gran acte d'Agermanament  amb Capolona (La Toscana, Itàlia) i Sant Cebrià de Vallalta, dijous passat 19/03/2009, la comissió encarregada d’ aquesta tasca, va decidir concretar les dates de visita dels  primers Cebrianencs i Cebrianenques  a la vila de Capolona.
La delegació de Capolona  ha convidat a la primera gran trobada  de ciutadans que es realitzarà en aquesta vila de La Toscana  entre el 18 i el 23 de Juny d’aquest any.
El programa comportarà l’intercanvi de famílies en les llars Italianes que ens obriran les seves portes per tal de què ens coneguem  millor.  Això implicarà que en el mes  de setembre caldrà  demanar a aquestes persones que viatgin ara , el fet  recíproc d’ obrir les portes de casa als que ara ens acolliran a la Toscana.
Els italians ens han preparat tot un seguit d’actes on no hi cap espai per l’avorriment.
Visita a Pisa , Arezzo, Florencia, Subbiano i Siena , concerts de música i degustació dels seus plats. Així com la concreció d’ un espai de debat a les problemàtiques comunes dels dos municipis.
Cal preveure per aquest viatge un import aproximat d’uns 300 A 400 Euros , això inclourà tots els desplaçaments (avió + autocar a Itàlia + autocar d’anada i tornada fins l’aeroport)  i  tots els menjars . La diferència de 300 a 400 Euros està vinculada a la subvenció de la Unió Europea.
Es preveu viatjar un màxim d’entre 40 a 50 persones.
Per reservar la teva plaça i la de la teva família (nens inclosos) caldrà que facis un ingrés de  80 Euros per persona  i nen que viatgi, al número de compte  de la Caixa 2100 0399 35 0200101976 a favor de l’Associació Agermanament amb Capolona, caldrà que  a l’ ingrés hi consti: Viatge a Capolona.
Porta el teu justificant d’ingrés a l’Ajuntament tant aviat com et sigui possible, i et farem una còpia que hauràs d’ entregar  a la Sra. Anna Solanells. Les places es reservaran per rigorós ordre de presentació del resguard a l’Ajuntament.
El període de preinscripció es tancarà el 23 d’abril  proper.
No deixis passar aquesta oportunitat i acompanya’ns

Jaume Borrell Puigvert
Alcalde-President de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219