Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 13 d'agost

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

FIRA DE LA MADUIXA A SANT CEBRIÀ DE VALLALTA I JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LA MADUIXA DE LA VALLALTA AL MARESME

20 d'abril de 2012


Els productors de maduixot a la zona de la Vallalta realitzen esforços per poder oferir el producte al llarg de l’any o especialment en aquelles temporades en què productors de la resta d’Espanya, principalment a Huelva, no l’ofereixen al consumidor.

Però si hi ha un moment on la maduixa agafa el seu màxim esplendor és en els mesos d’abril i maig.

Des de Sant Cebrià de Vallalta us convidem a què gaudiu de les Jornades gastronòmiques de la maduixa de la Vallalta des del dia 21 d’abril i fins el dia 27 de maig de 2012 i a la 13a Fira de la maduixa que tindrà lloc els dies 5 i 6 de maig de 2012.

 

Des del dia 21 d’abril i fins el dia 27 de maig diversos establiments de restauració, alimentació, forns de i pastisseries del municipi us oferiran una oferta gastronòmica especial amb el maduixot com a protagonista. La iniciativa s’emmarca en les jornades gastronòmiques de la maduixa de la Vallalta al Maresme.

 

Alhora, la vostra cita serà la 13a Fira de la maduixa el dia 5 de maig a partir de les 17.30h i el 6 de maig de 2012 on podreu comprar maduixes de la mà dels seus productors, gaudir d’espectacles infantils i per a tota la família, concurs de fotografia, concurs de pastissos i postres, tallers de cuina i venda de productes alimentaris i d’altres categories.

 

ACTIVITATS DESTACADES QUE NECESSITEN INSCRIPCIÓ PRÈVIA

  • Concurs de fotografia.
  • Concurs de de postres i pastissos. 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219