Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 3 de juliol

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Documentació adjunta

PRESENTACIÓ PLA LOCAL DE JOVENTUT 2009-2012

7 d'abril de 2009


Benvolguts i benvolgudes vilatans i vilatanes de Sant Cebrià de Vallalta,

Des de la Regidoria de Joventut hem confeccionat el Pla local de joventut 2009-2012 que us presento en les pàgines següents.
El principal objectiu que té la regidoria és la planificació de les polítiques de joventut per tal d’establir unes línies d’actuació estratègiques i arribar a la població jove amb diferents accions o activitats que estiguin ordenades dins d’un pla d’actuació. Tot i havent dissenyat aquestes línies i programes, volem que el pla estigui en contínua avaluació per determinar la seva efectivitat i compliment d’objectius.
Donat el augment de població jove en els últims anys i la configuració socio-urbanística que té el municipi, cal que s’enforteixen les polítiques de cohesió social i participació dels joves mitjançant eines útils com la creació del Consell Municipal de Joventut o la creació de comissions concretes de participació per part dels joves en les polítiques locals de joventut.
Per  finalitzar,  m’agradaria  remarcar   la  importància   que  té   la  població  jove  com  a agents  per  a la  transformació  de  la  societat  actual,  incorporant  alternatives  que permetin dibuixar un futur social més equitatiu, sostenible i  respectuós amb  els valors de la diversitat.
Així doncs, desitjo que el present pla pugui transformar la realitat juvenil del municipi i alhora potenciï els canals de diàleg entre la població jove i l’Ajuntament.

Rebeu una cordial salutació,


José Luis Portero i Salvador
Regidor de Joventut

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219