Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 5 de juny

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

BALANÇ DE LA 13a FIRA DE LA MADUIXA A SANT CEBRIÀ DE VALLALTA

16 de maig de 2012


 

El passat 5 i 6 de maig de 2012 el centre del poble una vegada més va ésser l’escenari central de la Fira de la Maduixa. Enguany la festa es va retrobar al carrer Esplanada donant un caire festiu al municipi amb el maduixot de Sant Cebrià de Vallalta com a protagonista. Des del matí del mateix dissabte ja es respirava un ambient diferent a Sant Cebrià. Visitants provinents de diferents municipis del Maresme i de les proximitats de Barcelona decidien visitar-nos per gaudir d’aquest producte tan natural, fresc i dolç que es conrea a les nostres terres i que una vegada s’ha tastat és difícil no repetir.

 

A la Fira s’hi va poder comprar un maduixot de gran qualitat de la mà dels productors locals i d’un gran nombre d’activitats que van fer que la Fira estigués plena de gent a totes hores, des de tallers de cuina a exposicions sobre el món de la pagesia, a l’exposició de fotografies del concurs de fotografia i altres activitats d’animació. Totes aquestes activitats es van donar cita juntament amb les parades de la Fira on els visitants van poder comprar productes alimentaris artesans, productes alimentaris específics creats per ll'esdeveniment de la mà de les entitats locals i d’altres productes ben originals i atractius pel visitant. Dissabte per la tarda en Pep Riera va ésser l’encarregat de la inauguració de la Fira fent pensat i reflexionar a tots els que estàvem presents sobre la importància del què comprem i mengem. Acte seguit la Fira va agafar el seu to festiu amb la Big Band Valona. Alhora el toc gastronòmic d'aquesta primera jornada va ésser el taller de cuina infantil amb Petit Xef.

 

Ja diumenge pel matí, de bon matí els productors preparaven les seves parades per exposar i vendre el seu millor producte. De la mateix manera ho anaven fent la resta de parades. L’animació de la Fira en aquesta ocasió va anar a càrrec de La Gralla Animació, Mónica Serra l’encarregada de la secció gastronòmica amb el seu tradicional taller de cuina adreçat a tot el públic i pels més petits la cita va ésser amb la Núria Castells amb els tallers de manualitats. I, ja arribada la tarda una vegada més el concurs de postres i pastissos va posar el toc dolç a les últimes hores de la fira i el toc festiu va venir de la mà de la companyia Rovell d’Ou.

 

 

Des d’aquí agrair la col•laboració en l’organització de la Fira per part de la Brigada municipal i Policia Local i la col•laboració prestada per Protecció civil i entitats del municipi.

 

Gràcies a tots i fins la propera!

 

Enllaços relacionats

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219