Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 12 d'agost

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

FESTA DE L'ESPORT A SANT CEBRIÀ

5 de juny de 2012


L’Ajuntament en col•laboració del Club Bàsquet Sant Cebrià, el CE Sant Cebrià, el Club BTT Jabalí Bikers i l’Associació Cor Country, ha realitzat un any més la Festa de l’Esport a Sant Cebrià de Vallalta. Aquesta Festa organitzada per a la Diputació de Barcelona ha agrupat un total de 311 municipis de la província, els quals han realitzat activitats obertes per celebrar el dia mundial de l’esport.

 

Les activitats que es van realitzar per part de les entitats esportives locals van ser, el dissabte al matí “Vine i juga 3x3 BÀSQUET, concurs de TIRS, i JOCS pels més petits” amb el Club Bàsquet Sant Cebrià, unes activitats molt bé organitzades i de les que els infants van estar gaudint una bona estona.

 

Per la tarda, les activitats dels petits no es van poder realitzar per situació de pla d’emergència, però més tard, es van reprendre amb els partits de FUTBOL SALA, organitzats pel CE Sant Cebrià de Vallalta.

 

El diumenge va amenaçar pluja, però tot i així, els Jabalí Bikers ens van obsequiar amb una meravellosa passejada pels voltants del poble, a ritme tranquil i ambient familiar, on nens i adults varem gaudir dels paratges, de la bona companyia i de les olors de la Vallalta. Més tard, amb els amics de l’associació Cor Country varem poder gaudir de la música i d’aquest ball que tant enganxa.

 

La participació va ser molt baixa per l’alta qualitat de les propostes organitzades, per la qual cosa, des del consistori encoratgem a la població per tal que en properes edicions hi participi, així com agraïm l’esforç desinteressat de les entitats col•laboradores, que gràcies a elles, aquesta Festa de l’Esport ha estat possible.

 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219