Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 24 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Documentació adjunta
Imatges relacionades
MOBILITAT INTERNACIONAL JOVE DEL MARESME
MOBILITAT INTERNACIONAL JOVE DEL MARESME

SERVEI D'ASSESSORIA EN MOBILITAT INTERNACIONAL JOVE DEL MARESME

17 d'octubre de 2012


Des de les diverses àrees de Joventut de vuit ajuntaments, entre els que va participar el nostre municipi, així com el Servei de Joventut del Consell Comarcal del Maresme, es va coordinar la posada en marxa d’un projecte mancomunat d’assessoria en mobilitat internacional adreçada a joves de la comarca des de l’últim trimestre de l’any 2012.

Aquest projecte que va començar com una prova pilot al territori, en l’actualitat compta amb la participació de dinou municipis de la comarca coordinats pel Servei de Joventut del Consell Comarcal del Maresme, i amb el suport de la Diputació de Barcelona i de l’Àrea de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya.

Principalment pretén assessorar als i a les joves en matèria de formació, pràctiques laborals, treball i estades voluntàries a l’estranger. Un dels objectius primordials és resoldre qualsevol inquietud o dubte que un jove tingui en relació a aquests àmbits, oferint-li la informació des del seu punt d’informació juvenil, i en cas de dubtes molt concretes, aquest servei ofereix un assessorament individualitzat presencial en els municipis de Vilassar de Mar, Mataró i Malgrat de Mar, on una persona tècnica i especialista en temes de mobilitat a l’estranger podrà donar respostes a totes les preguntes que es plantegin.

El Servei de Mobilitat Internacional també realitza tallers informatius gratuïts adreçats als joves on es parla sobre diferents temàtiques relatives a l’àmbit de la mobilitat internacional, dels que us anirem informant.

Podeu conèixer més sobre aquest servei en el següent vídeo explicatiu: https://www.youtube.com/watch?v=oiPK98Ya_qA

Totes aquestes notícies així com noves que puguin sorgir relatives a publicacions d’ajuts o subvencions en aquest àmbit, també us les anirem informant mitjançant aquest canal de comunicació, el Facebook del Punt Jove i cartells informatius als establiments del poble, i també des del butlletí mensual que el servei elabora. Si esteu interessats/des en rebre'l a la vostra adreça electrònica us podeu inscriure aquí.  


També podeu seguir les publicacions via Facebook i a la web del Consell Comarcal del Maresme.

Per a qualsevol dubte o informació addicional us podeu posar en contacte amb el Punt Jove, de dilluns a divendres en horari de 17 a 20h, bé al telèfon núm. 937 630 822 o bé enviant un correu electrònic pjovescv@diba.cat.ACTUALITAT SOBRE EL SERVEI DE MOBILITAT:

Aquí teniu la programació de tallers de Mobilitat Internacional que realitzarem durant aquest any. 

Encara us podeu inscriure: http://goo.gl/SSFTCC

ACTIVITATS MOBILITAT JOVE MARESME


- Butlletí Mobilitat Internacional Jove del Maresme Gener 2015

- Butlletí Mobilitat Internacional Jove del Maresme Febrer 2015


- Butlletí Mobilitat Internacional Jove del Maresme Març 2015

- Butlletí Mobilitat Internacional Jove del Maresme Abril 2015

- Butlletí Mobilitat Internacional Jove del Maresme Maig 2015

- Butlletí Mobilitat Internacional Jove del Maresme Juny 2015

- Butlletí Mobilitat Internacional Jove del Maresme Juliol 2015

- Butlletí Mobilitat Internacional Jove del Maresme Setembre 2015


- Butlletí Mobilitat Internacional Jove del Maresme Octubre 2015

- Butlletí Mobilitat Internacional Jove del Maresme Novembre 2015
Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219