Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 10 d'agost

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
voluntariat
voluntariat

TROBADA DE VOLUNTARIAT I PARTICIPACIÓ

8 de novembre de 2012


Benvolgut, benvolgudes,

 

L’Ajuntament de Sant Cebrià vol expressar el seu agraïment a tota aquella gent que des de les entitats socials o a títol personal, han estat treballant durant tot l’any com a voluntaris al servei de la nostra ciutadania.

 

Els temps que corren ens impedeixen fer grans i solemnes actes, però res ens impedeix posar una data i trobar-nos tots plegats en un senzill sopar, en el decurs del qual puguem expressar-vos directament aquest agraïment del poble de Sant Cebrià per la feina que esteu fent.

 

Per tant us convoquem el proper dissabte 1 de desembre a partir de les 20,00 hores, al pavelló poliesportiu de Sant Cebrià per celebrar aquest acte de reconeixement.

 

Us demanem que feu extensiva aquesta invitació a tots els membres actius de la vostra entitat que han vingut prestant la seva col•laboració en aquest any i, naturalment, a les seves parelles en el cas que no formessin part d’aquest nucli de voluntaris.

 

També us demanem que confirmeu la vostra assistència i la quantitat de persones assistents, abans del 23 de novembre, per tal de poder preparar en condicions l’acte, i ja que hi som, us agrairem que de nou mostreu el vostre esperit col•laborador, ajudant-nos a realitzar aquesta diada.

 

Ben cordialment,

L’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta

 

Sant Cebrià de Vallalta, 5 de novembre de 2012

 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219