Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 5 de juny

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Imatge Arxius Municipals Digitals
Imatge Arxius Municipals Digitals

Foto Arxius Municipals Digitals
Foto Arxius Municipals Digitals

L'AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA POSA EN MARXA L'APLICATIU ARXIUS MUNICIPALS DIGITALS

10 d'abril de 2013


La Diputació de Barcelona posa a l'abast de tothom l'aplicació Arxius Municipals Digitals. Aquest ofereix més de 102.000 pàgines corresponents a les actes dels plens municipals de 15 ajuntaments a la província de Barcelona que són Avià, Avinyonet del Penedès, Callús, Folgueroles, Guardiola de Berguedà, Gurb, Llinars del Vallès, el Pont de Vilomara i Rocafort, Olèrdola, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pere de Vilamajor, Sant Quirze Safaja, Santa Maria de Palautordera, Tona i Ullastrell, inicialment, que comprenen un període que va des de l'any 1754 fins al 1961.

 

Aquests ajuntaments formen part del Programa de Manteniment de la Xarxa d'Arxius Municipals (XAM) que coordina l'Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona. El cost econòmic de la digitalització ha estat de 45.459,25 € assumits per la Diputació de Barcelona en els exercicis 2007, 2008 i 2011. El procés tècnic de digitalització ha anat a càrrec d'empreses especialitzades. Posteriorment, un cop digitalitzades les actes, es posa en marxa un punt d'accés a les actes del ple històriques dels arxius municipals dels 15 ajuntaments esmentats, a través del web de la Diputació.

 

L'aplicació Arxius Municipals Digitals s'inicia amb les actes del Ple de l'Ajuntament perquè són una font d'informació essencial en relació a la vida política, econòmica i social dels municipis. Amb la seva digitalització i publicació, la Diputació de Barcelona, a través dels Arxius Municipals , vol garantir la conservació de la documentació dels ajuntaments i, alhora, facilitar-ne l'accés i la difusió dels investigadors interesssats i ciutadans en general.

Enllaços relacionats

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219