Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 18 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

LA FIRA DE LA MADUIXA, UNA GRAN FESTA QUE ES CONSOLIDA ANY RERA ANY

7 de maig de 2013


El passat diumenge 5 de maig, el carrer Esplanada, com a escenari principal de la Fira de la maduixa, es va vestir de nou de festa. Enguany la fira va comptar amb un major nombre d'expositors on cal destacar la major participació de les entitats del municipi i del comerç local i la presència d'un major nombre de parades que venien productes artesans de gran qualitat. I, és que la Fira va esdevenir un gran aparador per a la promoció turística del nostre poble començant per la difusió del nostre producte local per excel·lència, el maduixot, de la mà dels productors locals, de difusió de la seva aplicació gastronòmica per part dels restauradors, pastisseries, forns i entitats locals i del nostre entorn natural a través de l'estand que el Parc del Montnegre i el Corredor va disposar a la Fira. Enguany vam comptar alhora amb la visita molt especial, com va ésser la de representants de Sant Cebrià de Rosselló que ens van mostrar la seva alegria i il·lusió en treballar per actuacions conjuntes  i d'intercanvi entre els dos pobles en l'àmbit de la cultura, de l'esport, el nostre jovent i la nostra economia. 

 

 A part dels expositors, també cal destacar l'animació realitzada per Txacum de la Infernal Vallalta i la Big Band Valona que ens van acompanyar amb la seva música i percusió al llarg de tot el matí i els diversos tallers que es van realitzar al llarg del dia com el de dibuix i pintura dinamitzat per l'AMPA El Rial i AMPA El Pi Gros, el tradicional taller de cuina, el taller de confecció d'un titella, d'un producte de vímet i d'una bossa de berenar, el taller de cuina infantil de Petit Xef i l'acte de cloenda amb La Cremallera Teatre. I d'altres activitats com "Música per a nadons" que van éser tot un èxit.

 

I, com no, felicitar especialment a tot l'equip de Ràdio Sant Cebrià per la tasca que van dur a terme tot al dia a la Fira.

 

Tampoc ens podem oblidar dels concursos de fotografia i de postres i pastissos. Concretament aquest segon ha comptat amb més participants que mai. Des d'aquí us engresquem a continuar participant a les properes edicions.

 

I, per útlim, com no podia ésser d'altre manera, agrair la col·laboració dels voluntaris de Protecció Civil, brigada municipal i Policia Local per fer de la Fira tot un èxit.

Ara, una vegada passada la Fira, pertoca analitzar els punts a millorar i anar fent-la més gran!

 

Gràcies a tots per haver gaudit d'aquesta Fira amb tots nosaltres!.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219