Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 14 de juliol

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Foto 1 actuació ADF 1/06/2013
Foto 1 actuació ADF 1/06/2013

Foto 2. Actuació ADF Vallalta. 1/06/2013
Foto 2. Actuació ADF Vallalta. 1/06/2013

AQUEST CAP DE SETMANA, ALT RISC D'INCENDI FORESTAL

2 d'agost de 2013


Aquest cap de stemana, i els propers dies, vindrà marcat per un alt risc d'incendi forestal degut a la falta de pluja, augment de les temperatures i la baixa humitat. És per això que des de la regidoria de Medi Ambient volem recordar la necessitat de ser molt prudents a l'hora de visitar paratges forestals, o fins i tot als voltants de les masses forestals. No fer barbacoes al bosc, no llençar deixalles, no fer servir eines forestals sense cap permís previ, no llençar cap burilla al bosc.

La majoria dels incendis forestals són causats per negligències humanes, és per això que està en les nostres mans que aquest estiu no tinguem cap emergència en aquest sentit.

Recordem que al territori tenim les ADF, grup de voluntaris, que vigilen el bosc i que disposen de vehicles carregats amb aigua, també trobarem els vigilants del PVI (Pla de Vigilància d'Incendis) i els vigilants dels parcs naturals. Tots aquests serveis més les nostraactitut pot fer d'aquest estiu, un estiu tranquil a nivell d'incendis forestals.

I recordeu, si visualitzeu una columna de fum, un foc o qualsevol incidència relacionada amb les incendis forestals, cal trucar al 112.

 

Aprofitem per adjuntar-vos unes imatges de les actuacions dutes a terme per l'ADF Vallalta el passat 1 de juny on van remullar la flor del pollancre (de molt fàcil combustió) dels marges dels camins cap a les naus de Can Serra i Ca la Goita

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219