Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 9 de juliol

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

CARTA DE COMIAT COM ALCALDE DE PERE VEGA

9 d'agost de 2013


Fa uns dies vaig deixar l’alcaldia del meu poble, però he continuat amb pràcticament les mateixes tasques que tenia i per això encara no havia penjat cap notícia.

Han estat dos anys intensos en que m’he dedicat amb tot el meu cor, tota la meva il·lusió i els meus coneixements, crec que la gestió municipal ha millorat substancialment en aquest temps.

No ha estat una època de grans projectes sinó moments per governar amb humilitat per intentar gestionar el millor possible els nostres recursos.

He intentant preservar els serveis més importants per nosaltres i també a les nostres persones, a les que ens ajuden a dur a terme els projectes, els treballadors municipals.

Governar amb valors preservant els diners públics que han de ser més importants que els privats, en especial en aquests moments quan a molts dels nostres ciutadans els costa tant poder fer front els seus impostos.

Amb honestedat sabent que darrera de cada decisió municipal només es cerca el profit dels nostres ciutadans.

També hem fet un esforç en transparència: per primera vegada a la nostra història local les retribucions dels electes, el pressupost municipal, les memòries de les activitats, etc.. estan penjades a la web, és només un primer pas, perquè estic convençut que cal donar la informació als nostres ciutadans per poder criticar assenyadament i per tant, per fer-nos millorar.

En aquest temps cada demanda ciutadana, cada sol·licitud, cada instància ha estat contestada i atesa en un sentit o en un altre.

He fet un treball de coordinació de l’equip de govern, a tots ells els he de donar les gràcies, també a la immensa majoria de treballadors municipals, en els que vull destacar la seva vàlua.

Ara toca continuar treballant amb les mateixes responsabilitats i il·lusions i sobretot amb molta humilitat perquè només som un petit instrument dels nostres veïns.

A tots els que m’heu ajudat aquests dos anys, gràcies, i en especial a la meva família per suportar part del pes d’aquesta tasca i a la meva companya política per estar sempre al meu costat i escoltar les meves xerrades..

Pere Vega

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219