Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 18 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Documentació adjunta

PEDALADA BTT SANT CEBRIÀ: LA CEBRIANENCA.

21 d'agost de 2013


L'edició 2013 de La Cebrianenca pretén ser una experiència on es busca gaudir de l'esport i afrontar un repte personal no competitiu enmig d'un entorn immillorable.

Aquest any hem canviat d'organitzadors però esperem poder continuar al nivell dels Jabali bikers i de la bona feina feta per ells, com sempre esperem comptar amb tot l’equip que ha permès aquests anys dur a terme aquesta cursa.

Tenim com sempre el suport del nostre ajuntament dels seus treballadors i el que és més important dels voluntaris de Protecció Civil i de l’ADF.

Volem agrair a tots ells el suport en les BTT anteriors i que tinguem en aquesta una pedalada on tots tinguem una opció de ruta assequible i que ens permeti gaudir-la. A l'apartat de recorregut hi podreu veure detallades les característiques.

La pedalada s'iniciarà el diumenge 15 de setembre a les 9h des de la zona esportiva de Sant Cebrià de Vallalta (camp de futbol / pavelló municipal).

Cal tenir present que el circuit no romandrà tancat al trànsit tot i que la majoria d'accessos estaran controlats. Demanem però a tots els participants, la màxima atenció durant la pedalada i que es respecti les indicacions dels voluntaris/organitzadors.

No podem oblidar-nos com amants dels paisatges naturals, que l'esdeveniment es realitzarà en un espai que cal preservar i per tant, volem convidar a tots els participants i espectadors, a gaudir de l'espectacle respectant el medi ambient.

El recorregut: El circuit està dissenyat amb l'objectiu que hi hagi trams de tot tipus i on tots els participants podran escollir alternativa als trams més exigents a nivell tècnic i físic.

La volta sencera és de 26km i combina trams rodables per pista, trams de pujada molt pronunciada, trams per camins de 2-3m, trams de corriols, trams de trialeres tècniques i un tram de baixada tècnica per corriol.

En el cas de no realitzar la volta sencera i optar pels trams alternatius, la volta serà d’ aproximadament 18km.

Inscripcions: Places limitades a 350 participants.

Preu inscripció 11€ amb antelació, 15€ el mateix dia de la Pedalada:

De la inscripció, 1€ anirà per la Fundació Miquels Valls per l’ELA (l’Esclerosi Lateral Amiotròfica), entitat sense ànim de lucre a tot Catalunya que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA i oferir suport a les seves famílies, i que lluita contra la malaltia promovent la investigació de la mateixa.

Avituallament durant la cursa , i en acabar una Botifarra i una beguda.

Hi haurà servei de Bar a càrrec dels Amics de la Vallalta.

Inscripcions i mes informació a: www.lacebrianenca.com

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219