Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 14 de juliol

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

BAN PER LA REVETLLA DE SANT JOAN

23 de juny de 2009


En  Jaume Borrell i Puigvert, Alcalde-President de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta

F A    S A B E R       Que  atesa la proximitat de la celebració de la REVETLLA DE  SANT JOAN  i  a fi de mantenir l'ordre i evitar actes susceptibles  de causar  danys  a les persones o les coses dins  de  la  població, s'hauran de complir les següents prevencions:

Primer. Queda prohibit fer explotar tota classe   de  productes pirotècnics al mig de la via pública impedint la normal circulació  de vehicles i vianants,  així com els llocs pròxims a papereres, faroles, contenidors, etc...

Segon. Només  es  podrà encendre  material  pirotècnic  als llocs adequats: esplanades, places.

A  les  URBANITZACIONS,  degut a la proximitat de jardins  i boscos,  es recorda especialment la prohibició de disparar  coets voladors, globus, i qualsevol tipus de focs d’artifici  en totes les urbanitzacions. (Decret 64/1997 de 7 de març mesures de prevenció d’Incendis forestals  en municipi d’alt riscs d’incendi)

Tercer. Dintre del terme municipal estarà totalment prohibit encendre fogueres
A  partir  de les 2 de la matinada   queda  prohibit explotar tota  classe  de  coets o productes pirotècnics.

Quart. La Policia Local serà l’encarregada de mantenir l'ordre i  vetllarà pel  compliment  del  present  ban durant la  celebració  de  les revetlles, amb la col•laboració dels Agents Rurals, membres de l’Associació de Defensa Forestal i Protecció Civil.

Sant Cebrià de Vallalta, 16 de juny de 2009.
L'ALCALDE,


Jaume Borrell i Puigvert

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219