Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 2 de desembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

L'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta s'afegeix al dol amb motiu de la pandèmia generada per la COVID-19

27 de maig de 2020


decret dol

El president de la Generalitat, Joaquim Torra, ha decretat el dol a tot el territori de Catalunya fins el pròxim 5 de juny amb motiu de la pandèmia generada per la COVID-19. En el decret s’especifica que durant aquest període de dol les banderes onejaran a mig pal en els edificis i dependències de la Generalitat així com en les corporacions públiques de Catalunya. Per això, des d’avui les banderes de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta onejaran a mig pal.

Sant Cebrià de Vallalta presenta un Pla de Xoc amb 100 mesures per pal·liar els efectes de la crisi provocada per la COVID-19

22 de maig de 2020


pla de xoc covid-19

L’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha aprovat el Pla de Xoc COVID-19. El document presenta les primeres 100 mesures que s’han portat a terme per pal·liar els efectes de la crisi provocada per la COVID-19 a la ciutadania i a l’economia municipal. Aquestes mesures i accions volen donar resposta als diferents àmbits que estan afectant a la població amb la voluntat d’ajudar i estar al costat de les cebrianenques i cebrianencs en aquest moment crític.

Sant Cebrià de Vallalta celebrarà el primer ple telemàtic de la seva història

21 de maig de 2020

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta reprendrà el proper 28 de maig l’activitat plenària. I ho farà, per primera vegada a la seva història, via telemàtica amb la sessió ordinària del mes de maig. Els 11 regidors i regidores no caldrà que vagin com fins ara a la sala de plens municipals i es connectaran a una aplicació d’internet per poder participar al ple de forma virtual. Aquesta decisió s’ha pres degut a l’estat d’alarma dictat a conseqüència de la COVID-19.

A partir de dijous 21 de maig serà obligatori dur mascareta

20 de maig de 2020

Us informem que el BOE ha publicat que a partir de dijous 21 de maig és necessari dur mascareta: -A la via pública -En espais a l'aire lliure -En qualsevol espai tancat d'ús públic o que es trobi obert al públic -Sempre que no sigui possible mantenir una distància de seguretat interpersonal de 2m. Serà obligatori per a persones de 6 anys o més, i recomanable per criatures entre 3 i 5 anys.

Preguntes i respostes freqüents sobre la Fase 1 del desconfinament

18 de maig de 2020

Des del 18 de maig Sant Cebrià de Vallalta està en la Fase 1 del desconfinament. En el document adjunt hi trobareu la darrera actualització de les preguntes i respostes que edita la Generalitat de Catalunya sobre les restriccions d'activitats per la COVID-19.

Aquest dilluns 18 de maig entrem a la fase 1 de desconfinament

16 de maig de 2020


fase1_16052020

Com ja us vam explicar en un post anterior, Sant Cebrià de Vallalta forma part de la regió sanitària de Girona i ahir divendres es va aprovar que el proper dilluns 18 de maig aquesta regió passa a la fase 1 de desconfinament. Us demanem que seguiu complint com fins ara les mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries. No ens podem relaxar ja que en qualsevol moment hi pot haver un repunt de casos positius. Seguim cuidant-nos i vetllant pel benestar de totes i tots.

El pagament de l'IVTM, fins al 2 de juny

15 de maig de 2020

Us comuniquem que els contribuents que ja disposen del rebut per pagar l’IVTM poden fer el pagament amb el mateix document a les entitats col·laboradores fins al dia 2 de juny, tot i que hi figuri una data límit anterior. Si es vol efectuar el pagament a la seu electrònica es pot obtenir un document amb la data actualitzada a http://orgt.cat/pagartributs Per a més informació us podeu posar en contacte amb l'Oficina de Gestió Tributària de Canet: Carrer de la Font, 16, baixos. Canet de Mar.

Recomanacions als pares i mares per evitar les addiccions dels fills i filles durant el confinament

13 de maig de 2020


addiccions_13052020

El Centre de Prevenció i Tractament de Drogodependències SPOTT de l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona ha posat en marxa el Programa d'Intervenció en addiccions a les pantalles per adolescents, joves i a les seves famílies. La voluntat és prevenir, detectar i proporcionar una atenció especialitzada, als i les adolescents i les seves famílies, en els casos que presentin un ús problemàtic i/o d'addicció.

Recull dels ajuts per pal·liar la crisi de la Generalitat de Catalunya

12 de maig de 2020

La Generalitat de Catalunya ha engegat una sèrie d’ajuts per pal·liar la crisi a aquelles persones i sectors més afectats per la Covid-19. Els han agrupat per sectors amb totes les mesures aprovades: Ajuts de consum, ajuts per a treballadors, ajuts per a l’economia personal i familiar, ajuts d’habitatge i ajuts per a empreses i autònoms. En el següent enllaç els trobaràs tots: http://web.gencat.cat/ca/coronavirus/ajuts-per-palliar-la-crisi/

Actualització de les restriccions d'activitats per la Covid-19 durant la fase 0

12 de maig de 2020

Us adjuntem la darrera versió del document de preguntes sobre les restriccions d'activitats per la Covid-19 a Catalunya per aquells municipis com Sant Cebrià de Vallalta que segueixen a la fase 0 del desconfinament.

Registres del 111 al 120 de 1507
« Pàgina 12 »  [ 1 | ... | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ... | 151 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219