Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 25 de juny

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

PARTICIPACIÓ CIUTADANA EN EL PRESSUPOST MUNICIPAL PEL 2014

21 de novembre de 2013

Aquí us presentem els primers esborranys dels elements més significatius del Pressupost 2014 per a que en tingueu coneixement i pogueu fer les vostres aportacions. Cal remarcar que es tracta de documents de treball i que aniran variant fins a la seva aprovació definitiva Us adjuntem: 1- Previsió d'ingressos juntament amb una primera estimació de les possibles subvencions que es poden rebre, especialment les vingudes d'altres administracions.

TALL DEL SUMINISTRAMENT ELÈCTRIC

20 de novembre de 2013

ENDESA ha anunciat un tall del suministrament elèctric per demà dijous 21 de novembre entre les 14:30h i les 15h. Us adjuntem el comunicat d'ENDESA amb la concreció dels carrers del tall. 

ACORD DE GOVERN PER RECOLZAR LA PETICIÓ DE REVISIÓ DE L'IBI

20 de novembre de 2013

Donat que els veïns de la "Plataforma ciutadana per un IBI just de Sant Cebrià" no poden presentar directament la moció al Ple, els grups municipals del PSC, Tots per Sant Cebrià, ICV i ERC la presentaran conjuntament al Ple com un acord de govern i li donaran suport. D'aquesta manera, queda garantida la seva aprovació.

GRAN TREBALL DELS SERVEIS MUNICIPALS PER ARRANJAR ELS DESPERFECTES CAUSATS PER LES PLUGES

20 de novembre de 2013

Durant el cap de setmana passat i durant aquests dies la Policia Local, la Brigada  Municipal i Protecció Civil han treballat intensament per restablir l'ordre i la seguretat després de les intenses pluges que han caigut al municipi i els desperfectes que aquestes han ocasionat. Ahir, abans de les 7 del matí, va caure un arbre a la carretera BV-5128 a l'alçada del garden i va accidentar un cotxe i una moto, però els danys van ser mínims i no hi ha hagut gravetat en els ferits.

PODA DELS ARBRES DEL MUNICIPI

20 de novembre de 2013

  L'equip de Parcs i Jardins de la Brigada Municipal ha iniciat la poda dels arbres del municipi, doncs se'ls ha de preparar per l'hivern i ja s'acosta el moment de poda adequat per a les moreres. Davant de l'Escola Bressol havia caigut a terra un pebrer a causa del fort vent dels darrers dies i s'ha decidit retirar-lo pel mal estat de les seves arrels que impedia que fos replantat.

UN CENTENAR D'ASSISTENTS A LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE RAFEL NADAL

19 de novembre de 2013

Un centenar de persones es van donar cita el passat divendres 15 de novembre a Can Coris per acompanyar l'escriptor Rafel Nadal i Farreras en la presentació del seu darrer llibre titulat "Quan en dèiem xampany". L'acte va ser organitzat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Cebrià amb la col·laboració de l'editorial Grup 62 i el CESC.

LA JUNTA DE GOVERN LOCAL APROVA UNA AJUDA PELS DAMNIFICATS PEL TIFÓ HAYIAN A FILIPINES

19 de novembre de 2013

El passat 8 de novembre un tifó de magnitud 5 sobre 5 a l'escala Saffir-Simpson va afectar molt greument sis illes de l'arxipèlag de Filipines. Ha estat considerat el pitjor desastre natural que ha afectat aquest país i ja es parla de 9,5 milions de damnificats.

A LA VENTA ELS TIQUETS DE LA CAVALCADA DE REIS

18 de novembre de 2013

A partir del 18 de novembre  i fins al 2 de desembre podeu comprar els tiquets del regal que els Reis Mags de l'Orient entregaran als infants a la Cavalcada del dia 5 de gener. La franja d'edat contemplada és de 0 a 9 anys i el cost és de 10 euros per tiquet. Els podeu adquirir a les Oficines Municipals de dilluns a divendres de 9h a 14h i també els dijous de 16h a 19h.

ATORGADA A L'AJUNTAMENT UNA SUBVENCIÓ D'URGÈNCIA SOCIAL DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA

18 de novembre de 2013

La Junta de Govern de la Diputació de Barcelona ha aprovat el PROGRAMA COMPLEMENTARI D'URGÈNCIA SOCIAL dotat amb 30 milions d'euros i que s’emmarca en el Pla “Xarxa de Governs Locals 2012-2015”. Aquest programa pretén enfortir el suport als ajuntaments per a pal·liar els efectes de la crisis i dels incompliments del Govern de la Generalitat, en l’àmbit social i de foment de l’ocupació.

LES JUNTES DE GOVERN LOCAL SERAN PÚBLIQUES

13 de novembre de 2013

Properament, les Juntes de Govern Local (òrgan col·legiat format per els regidors electes i l'alcaldia) seran, en part, públiques en compliment de la sentència del Tribunal Constitucional que dicta que les sessions en què es tractin assumptes delegats pel Ple hauran de ser públiques, com els plens i hi podran assistir tant els membres de l'oposició com els ciutadans. En canvi, si la competència del tema a tractar ve delegada d’Alcaldia, el seu caràcter continuarà essent no públic.

Registres del 1191 al 1200 de 1531
« Pàgina 120 »  [ 1 | ... | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | ... | 154 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219