Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 18 de desembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

SANT CEBRIÀ AMB LA MARATÓ DE TV3

4 de desembre de 2013

Aquest cop ha estat la Penya Vistamar la que ha organitzat una iniciativa ciutadana solidària per col·laborar amb la Marató de TV3 que enguany tracta les malalties neurodegeneratives. Ajudem-los!

SESSIÓ INFORMATIVA DELS PRESSUPOSTOS 2014

3 de desembre de 2013

  El divendres 13 de desembre DE 19h a 21h tindrà lloc una SESSIÓ INFORMATIVA DELS PRESSUPOSTOS 2014 a la Sala de Plens de l'Ajuntament.En ella s'exposarà el Pressupost 2014 i tot el ciutadà/na que ho vulgui, podrà exposar les seves preguntes, dubtes, opinions i suggerències. Tota la documentació del Pressupost 2014 clicant AQUÍ.   

CONSELLS PER EVITAR ACCIDENTS DOMÈSTICS AMB CALDERES, ESTUFES I GENERADORS ELÈCTRICS

2 de desembre de 2013

A l’hivern, o coincidint amb una baixada de les temperatures, augmenta el perill que es produeixin accidents a la llar com a conseqüència d'un funcionament deficient dels sistemes de calefacció o de poca ventilació, que poden causar ferits greus o, fins i tot, la mort. Protecció Civil de la Generalitat us ofereix consells senzills i pràctics per evitar situacions de risc.

L'AJUNTAMENT ORGANITZA UN TALLER SOBRE ENERGIA SOSTENIBLE PELS ALUMNES DE PRIMÀRIA DEL CEIP EL PI GROS

29 de novembre de 2013

Els propers 3, 4 i 5 de desembre l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta realitzarà al CEIP El Pi Gros per a tots els nivells de primària el taller per treballar i reflexionar entorn l'energia "JOC, JUGUEM AMB ENERGIA".Aquesta activitat  la durà a terme "Gaia, serveis ambientals" a través d'una subvenció de la Xarxa de Govern Local de la Diputació de Barcelona i pretèn que a través del joc es pugui conèixer i fomentar l'estalvi energètic i les energies renovables.

NOTA ACLARATÒRIA SOBRE LA SUBVENCIÓ DE L'IBI

29 de novembre de 2013

Les bases reguladores de la subvenció de l'IBI per a famílies aturades que us vam publicar són provisionals. El que sí està aprovat és la dotació pressupostària per a ella però ara caldrà aprovar definitivament aquestes bases. En tot cas, aquesta subvenció és de cara a l'IBI de 2014. Quan sigui el moment, l'Ajuntament comunicarà el procediment a seguir.

TIÓ SOLIDARI. UNA GRAN INICIATIVA CIUTADANA!

29 de novembre de 2013

L'Associació de Veïns de Castellà d'Índies en col·laboració amb l'AAVV Vistamar, AAVV Can Domènec, la Penya Vistamar, la Creu Roja i l'Ajuntament de Sant Cebrià organitzen una recollida d'aliments i un Tió solidari sota el lema "Un Nadal per tothom i cap nen sense joguina".

VALORACIÓ POSITIVA DEL SIMULACRE D'EVACUACIÓ D'EMERGÈNCIA

29 de novembre de 2013

Dimarts passat es va duur a terme un simulacre d'evacuació d'emergència al CEIP El Pi Gros en coordinació amb la Policia Local. La valoració de tots els agents implicats és molt positiva. I cal felicitar els alumnes que van col·laborar molt responsablement.

GRAN RECAPTE D'ALIMENTS DIVENDRES 29 I DISSABTE 30.

28 de novembre de 2013

Per cinquè any consecutiu, els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya organitzen el Gran Recapte d’Aliments a Catalunya amb l’objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades. EL PUNT DE RECOLLIDA A SANT CEBRIÀ SERÀ EL SUPERMERCAT CAN MARTRI. Principalment, demanen que les donacions siguin d'OLI, LLEGUMS, LLET i CONSERVES DE PEIX.

AMBIENT ENTRANYABLE I ALEGRE A LA FESTA D'HOMENATGE A LA GENT GRAN

28 de novembre de 2013

El passat dijous 21 de novembre va tenir lloc la Festa d' Homenatge a la Gent Gran de Sant Cebrià. L'acte va començar amb una missa homenatge i la visita dels alumnes del CEIP El Pi Gros a l'Església del poble i tot seguit la festa es va traslladar al restaurant "El Santuari de Lourdes" d'Arenys de Munt on es va celebrar un dinar i un ball.

L'AJUNTAMENT DONARÀ UNA SUBVENCIÓ DEL 20% DE L'IBI PER A FAMÍLIES EN SITUACIÓ D'ATUR

26 de novembre de 2013

En el Pressupost Municipal pel 2014, que s'aprovarà en fase inicial, en el Ple del 28 de novembre, s'ha confeccionat una partida dotada de 30 mil euros per a oferir una SUBVENCIÓ DEL 20% DE L'IMPORT TOTAL DE L'IBI per a aquells habitatges que constitueixin el domicili habitual de famílies que tinguin tots dos membres desocupats. Us ajuntem les Bases Reguladores d'aquesta subvenció:

Registres del 1321 al 1330 de 1674
« Pàgina 133 »  [ 1 | ... | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | ... | 168 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219